Izvor: Happy BSC Portal/Sport.alo,rs
01.12.2023 u 15:43
0

TRENER CRNO BELIH: „Važan igrač ima problem pred meč ABA lige“

Košarkaši Partizana u subotu od 21.00 gostuju ekipi FMP-a, u okviru 10. kola ABA lige. Crno-beli imaju skor 6-3 pred ovaj meč, a očekivanja od utakmice izneo je trener crno-belih Željko Obradović.

Svega 44 sata nakon završetka utakmice protiv Panatinaikosa, košakraši Partizana će pred sobom imati novi izazov.

– Nijedna utakmica u ABA ligi nije laka, pa neće biti ni ta u subotu. Maksimalno poštovanje prema protivniku. Videćemo na treningu ko kakve probleme ima. Kaminski ima, ne znam da li ima još neko. Videćemo da se pripremimo sa jednim treningom i sutra još jednom sa pričom i da probamo da odigramo dobru utakmicu. U programu koji znate, a to je da sledeće sedmice imamo dupli program Evrolige, Monako pa Milano – rekao je Obradović.

Odlukom rukovodstva kluba domaćina sutrašnjeg meča, slobodne prodaje ulaznica neće biti, već će utakmicu uživo moći da gledaju vlasnici godišnjih ulaznica KK FMP i sponzori ovog kluba, kako je naznačeno u saopštenju istaknutom na sajtu tim iz Železnika.

TRENER PARTIZANA: „Ovo je utakmica sa puno emocija, probaćemo da iznenadimo“

Prvotimac crno-belih Danilo Anđušić, smatra da je pristup najvažniji.

– Duga je sezona, jeste da imamo već tri poraza, ali treba da igramo svaku utakmicu kao da nam je poslednja u prvenstvu. Da se trudimo da pobedimo sve do kraja i verujem da na taj način možemo doći do tog prvog mesta o kojem svi pričaju. Malo je vremena za odmor, treba što pre da se oporavimo i spremimo za tu utakmicu. Sledi i duplo kolo u Evroligi, tako da nemamo puno prostora ali moramo da budemo spremni – rekao je Anđušić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter