Izvor: Tanjug
18.01.2021 u 12:00
0

IVKOVIĆ: Radničkom sam ostao veran kao pas

Legendarnom košarkaškom treneru Dušanu Dudi Ivkoviću, danas je uručena nagrada za životno delo Sportskog društva Radnički, na svečanosti kojoj je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Duda Ivković je, uz brata Slobodana, jedan od najvećih trenerskih legendi koje su potekle iz sportskog društva sa Crvenog krsta, a priznanje su mu uručili najmlađi članovi SD Radnički.

SVE O SPORTU

KAKVA KOŠARKAŠKA LEKCIJA SRBINA: Jokić odigrao još jedan SPEKTAKULARAN meč

KRALJEVIĆI U PROBLEMU! PLAČU ZA SRBINOM: Real sada nema zamenu za Benzemu, a pustio je Jovića!

PETRUŠEV REĐA USPEHE I OBARA REKORDE U ABA LIGI

„Ovom prilikom želeo bih da se zahvalim na ovom velikom odlikovanju SD Radnički. Sigurno da je u ovih 100 godina bilo funcionera i igrača koji su zaslužili ovo priznanje. Ja sam vrhunske rezultate ostvarivao sa klubovima i reprezentacijom, možda bi bilo bolje da se ova nagrada dodeljuje za vernost. Nije retko da se kaže veran kao pas, a ja sam tako ostao veran Radničkom“, rekao je Ivković na dodeli priznanja u Muzeju Jugoslavija.

Ivković se zahvalio predsedniku Vučiću na pomoći za izgradnju novog objekta na Cvenom Krstu.

„Trudićemo se da napravimo Radnički da funkcioniše i u narednih 100 godina“, poručio je Ivković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter