Izvor: kurir.rs
30.01.2021 u 08:46
0

JOKIĆ MAJSTOR OPET ISPISAO ISTORIJU: Razbio San Antonio, nije pobedio

Košarkaši Denver Nagetsa su  poraženi od San Antonio Sparsa sa 119:109 u meču u kojem je srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao fenomenanu partiju.

Srpski centar je nastavio sa odličnim partijama ove sezone u NBA i još jedan meč na nivou MVP-ija lige je iza njega.

Srpski as je ubacio 35 koševa i dodao 5 asistencija i 10 skokova u porazu Denvera.

OVO MORATE ZNATI

PISMO ŠEFICE EVROPSKE KOMISIJE VENT: Vlast u Srbiji posvećna konsultacijama o ustavnim reformama

HOROR U NOVOM SADU: U katakombama Petrovaradinske tvrđave nađeno telo umotano u ćebe!

RAZBIJANJE LAŽI: Nova emisija na Happy TV „TEORIJA ZAVERE“ (NEDELJA OD 20.50 ČASOVA)

Praktično celu utakmicu su Spursi bili u prednosti, pao im je fokus krajem treće četvrtine kada je Denver prešao u blagu prednost, ali to je bilo sve što smo videli od njih, pošto se ostali Nagetsi nisu proslavili dok je Jokić ispisivao istoriju.

Jokić je ubacio čak pet trojki na meču iz 11 pokušaja, što mu je lični rekord sezone, dok je iz igre ukupno šutirao 14-24 što je sasvim dobrih 58,3 % uspešnosti.

Džamal Marej je ubacio 20 poena, uz 6 skokova i 7 asistencija, dok je Geri Heris imao 11 postignutih poena.

U redovima San Antonio Sparsa, Demar Derozan je bio najistaknutiji sa 30 poena i 10 asistencija, 26 je ubacio Dežonte Marej, 19 Keldon Džonson, a 17 Peti Mils.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter