Izvor: kurir.rs
30.01.2021 u 08:41
0

ABA LIGA: Partizan večeras (19.00) gostuju Cedeviti

Trener Partizana Sašo Filipovski rekao je danas da Cedevita Olimpija, po njegovom mišljenju, trenutno igra najbolju košarku u ABA ligi i istakao da će crno-beli dati sve od sebe da u Stožicama odigraju dobru, jaku utakmicu.

„Cedevita Olimpija trenutno igra u odličnoj formi. U odličnoj su šuterskoj formi, dva puta su dobili Budućnost, pobedili su Burg, tako da se radi o dobro treniranoj ekipi, sa odličnom organizacijom igre, gde igrači poštuju sistem i dobro saradjuju u odbrani i napadu“, rekao je Filipovski za klupski sajt.

„Igramo protiv ekipe koja po mom mišljenju trenutno igra najbolju košarku u ligi“, dodao je on.

OVO MORATE ZNATI

PISMO ŠEFICE EVROPSKE KOMISIJE VENT: Vlast u Srbiji posvećna konsultacijama o ustavnim reformama

HOROR U NOVOM SADU: U katakombama Petrovaradinske tvrđave nađeno telo umotano u ćebe!

RAZBIJANJE LAŽI: Nova emisija na Happy TV „TEORIJA ZAVERE“ (NEDELJA OD 20.50 ČASOVA)

Košarkaši Partizana gostuju Cedevita Olimpiji, u utakmici 17. kola ABA lige.

Crno-beli su, posle 15 odigranih utakmica, sedmi na tabeli sa sedam pobeda i osam poraza, dok je Cedevita Olimpija četvrta sa skorom 11/3.

„Mi ćemo na ovoj utakmici dati sve od sebe. U Ljubljani, Partizanu nikada nije bilo lako za igru. Želimo da odigramo dobru, jaku utakmicu“, rekao je Filipovski.

On je naveo i da se nada da će svi igrači biti zdravi i da je stanje Rašona Tomasa, koji nije igrao na prošlom meču, i dalje „nepoznato“.

„Nadam se da će moći da igra. Svakako, mi ćemo dati sve od sebe i pripremiti se najbolje što možemo u ovom jednom danu da sutra u Stožicama pružimo svoj maksimum“, istakao je Filipovski.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

U prvom ovosezonskom duelu, Partizan je u Beogradu savladao tim iz Ljubljane sa 86:77.

„Cedevita Olimpija igra veoma dobro u poslednje vreme, nalaze se u usponu forme i verujem da će učiniti sve kako bi nam vratili za poraz koji su doživeli u Beogradu. S druge strane, mi imamo obavezu da u svakoj utakmici budemo na svom maksimumu, da budemo borbeni i koncentrisani. Sigurno bi nam pobeda u Ljubljani puno značila, kako rezultatski tako i psihološki“, rekao je centar Partizana Nikola Janković.

 

Utakmica se igra u subotu od 19.00.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter