Izvor: Sputnjik
08.02.2023 u 08:29
0

JOKIĆ UPISAO NOVI TRIPL – DABL, NAGETSI DEMOLIRALI MINESOTU: Bogdanović ubacio 22 poena!

Nikola Jokić, srpski košarkaš, ostvario je 19. tripl-dabl u aktuelnoj sezoni u fantastičnoj pobedi Denvera protiv Minesote rezultatom 146:112.

Za samo jedno poluvreme Nikola Jokić popunio je kolone dvocifrenim brojevima, da bi do kraja meča upisao 20 poena, 12 skokova i 16 asistencija.

Po drugi put u karijeri maestralni srpski as uspeo je da ostvari tripl-dabl za jedno poluvreme, a motivisani Nagetsi poenterski su demolirali Minesotu jer su samo u prvoj deonici ubacili 49 poena.

Najefikasniji je bio Majkl Porter junior koji je ubacio čak 30 poena uz pet skokova i jednu asistenciju, a pratio ga je odlični Aron Gordon sa 24 poena, tri skoka i osam asistencija.

Kajri Irving prešao u Dončićev Dalas: „Njegov dolazak pomoći će nam da dođemo u poziciju da osvojimo titulu!“

U timu Minesote najbolji učinak ostvario je Entoni Edvards koji je imao 19 poena i po tri skoka i asistencije.

Dok je Denver rutinski upisao novu pobedu, Atlanta nije uspela, ali je Bogdan Bogdanović imao odlično šutersko veče u porazu od NJu Orleansa rezultatom 116:107.

Bogdanović je za 31 minut na parketu ubacio 22 poena, od toga pet trojki, a tome je dodao i tri skoka uz dve asistencije i tako bio najbolji u svom timu.

Odličan Bogdanović nije uspeo sam da pobedu Atlantu ka pobedi, a NJu Orleans imao je nekoliko raspoloženih igrača od kojih je najefikasniji i ujedno najbolji na meču bio Brendon Ingram koji je ubacio 30 poena uz tri skoka i osam asistencija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter