Izvor: Informer.rs
04.07.2023 u 15:53
0

KK PARTIZAN ostao bez važnog TAKMIČENJA: Klub odmah reagovao

Košarkaški klub Partizan neće moći naredne sezone da se takmiči u Košarkaškoj ligi Srbije!

Komisija za izdavanje dozvola nije usvojila zahtev crno-belih, a razlog jer što prošle sezone nisu učestvovali u takmičenju, te zato što nisu dostavili dokaze da su izmirili dugovanja prema Košarkaškom savezu Srbije i Regionalnom košarkaškom savezu, preneli su mediji.

SRPSKI KOŠARKAŠI U LUDOM NOĆNOM PROVODU: Evo šta su Teo i Nedović radili u kasne sate (VIDEO)

Klub iz Humske prošlesezone nije učestvovao zbog sopstvene administrativne greške, a pretprošle zbog incidenata na mečevima sa Crvenom zvezdom u finalu ABA lige.

Crno-beli će uputiti žalbu Upravnom odboru Košarkaškog saveza Srbije i izmiriće dugovanja.

Pored Partizana, dozvole nisu dobili ni užička Sloboda, kraljevačka Sloga, Novi Pazar i Radnički iz Kragujevca.

I oni imaju pravo žalbe. Sloga iz Kraljeva je suspendovana zbog neizmirivanja obaveza prema većem broju košarkaša i košarkašica, Novi Pazar ima dugove prema jednom igraču, kao i KSS i RKS, a račun im je ujedno bio u blokadi, kao i Slobodi. Užičani takođe imaju dug, kao i Radnički iz KG.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter