Izvor: Mondo.rs
05.07.2023 u 10:34
0

GOTOVO – MILOŠ TEODOSIĆ U CRVENOJ ZVEZDI! U 37. godini stiže u VOLJENI klub, potpis svakog trenutka!

Miloš Teodosić će biti veliko pojačanje Crvene zvezde za novu sezonu.

Već danima se šuška da bi Miloš Teodosić mogao da dođe u Crvenu zvezdu Meridianbet, a prema poslednjim informacijama medija posao je završen i potpis se očekuje svakog dana. Jedini sportski list u Srbiji ide toliko daleko da navodi da „ako Teodosić do štampanja današnjeg izdanja nije potpisao za Zvezdu, ubrzo će“, tako da bi navijači crveno-belih uskoro na društvenim mrežama mogli da dobiju obaveštenje koje će ih i te kako obradovati.

KK PARTIZAN ostao bez važnog TAKMIČENJA: Klub odmah reagovao

„Legendarni kapiten reprezentacije Srbije, nekadašnji MVP Evrolige i bez dileme jedan od najvećih mađioničara sa loptom u poslednje dve decenije evropske košarke, novi je igrač Crvene zvezde. U trenutku dok ovo pišemo možda još nije, ali onda će biti danas, eventualno sutra…“.

Već godinama se priča o dolasku Miloša Teodosića u Crvenu zvezdu, klub za koji navija, ali se „kockice nisu poklopile“ zbog njegovog ugovora sa Virtusom. Sada ni to više nije prepreka pošto je Teodosić slobodan u izboru nove sredine, a čini se da će u 37. godini ostvariti svoj san i prvi put obući dres voljenog kluba, pošto na Malom Kalemegdanu veruju da i te kako ima šta još da ponudi u svojoj karijeri.

Prethodno je Teodosić „uhvaćen“ u provodu sa Nedovićem i čini se da će se nekadašnji saigrači iz reprezentacije Srbije ujediniti na bekovskim pozicijama kod Duška Ivanovića i pokušati da vrate krunu ABA lige već sledeće sezone, odnosno traži se što bolji rezultat u Evroligi.

Podsetimo, Teodosić je karijeru započeo u Studentu iz Valjeva, potom je bio u Metalcu, a prvi put na ozbiljnoj sceni primećen je u dresu FMP Železnika. Potom je 2007. godine otišao u Olimpijakos, a igrao je još za CSKA Moskvu, L.A. Kliperse i Bolonju u kojoj je od 2019. Prethodne sezone je imao preko 10 poena i skoro šest asistencija u Evroligi u dresu Virtusa, ali se ovaj klub nije plasirao u četvrtfinale.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter