Izvor: Kurir
10.05.2024 u 10:14
1

BROJKE NEĆE LAGATI: Krenule priče kako Jokić ne zaslužuje MVP nagradu

Srpski reprezentativac Nikola Jokić postao je MVP Nba lige treći put u karijeri, ali odmah kada je obelodanjeno da je momak iz Sombora proglašen za najboljeg igrača krenule su i kontroverze i priče kako možda nije zaslužio.

Po nekim mišljenjima igrač Oklahome Šaj Gildžes-Aleksander je trebalo da dobije to priznanje, jer ima zaista sjajnu sezonu.

Ipak ima i onih koji brane Srbina, a među njima je i nekadašnji igrač Boston Seltiksa Pol Pirs.

– Ono što je Džoker uradio tokom regularne sezone je MVP, od vrha do dna. Brojke neće lagati. Da li Šaj ima agrument? Apsolutno – rekao je Pirs, pa se osvrnuo na neke tehničke smetnje koju su omele Kanađanina da ne dobije nagradu:

– Mislim da jednostavno nismo bili spremni da to damo Šaju upravo sada, jer nije dobio mnogo nacionalne pažnje. Nisu dobili mnogo utakmica na nacionalnim televizijama. Da je imao makar 20 mečeva, dobio bi MVP nagradu. Mnogi ljudi nisu na kraju sezone ni znali da je Oklahoma nosilac broj jedan na Zapadu – zaključio je nekadašnji šuter.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BROJKE NEĆE LAGATI: Krenule priče kako Jokić ne zaslužuje MVP nagradu”

  1. Срамота….већ су му једну украли…..најжалије ми што неки наши смрадови ликују ….

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter