Izvor: Tanjug
29.07.2021 u 12:22
0

Košarkašice Srbije izgubile od Španije na OI

Košarakšice Srbije izgubile su danas od Španije 85:70 u drugom kolu Olimpijskih igrara u Tokiju.

Izabranice Marine Maljković prokočkale su prednost od 10 poena i na kraju su dozvolile da im se Španija ubedljivo revanšira za nedavni poraz u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

VAŽNO:

UŽIVO! VUČIĆ U SKOPLJU: Mnogi u svetu nisu oduševljeni, ali VOLAN ZA UPRAVLJANJE JE U NAŠIM RUKAMA! (VIDEO)

ADVOKAT ZORA DOBRIČANIN RAZJASNILA NEDOUMICE U SLUČAJU BELIVUKA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Zvali su me da ih branim – evo zašto sam ODBILA!

TRAGEDIJA U OBRENOVCU: Radnik pao sa skele, preminuo na licu mesta

ZORANA MIHAJLOVIĆ ODGOVORILA NA VAŽNA PITANJA ZA GRAĐANE SAMO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Litijum je zlato 21. veka – svaki korak koji napravimo biće JAVAN! U Srbiji će biti posla za SVE!

Najefikasnija u timu Srbije bila je Jelena Bruks sa 16 poena, 13 ubacila Ivon Anderson, dok su Sonja Vasić i Tina Krajišnik zabeležile po 11 koševa.

Španiju je do drugog trijumfa u grupi A predvodila Astou Ndur sa 20 poena i Majite Kazorla sa tro poena manje.

Srbija sada ima skor 1-1, a sledeći meč igra protiv Koreje 1.avgusta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter