Izvor: B92
09.01.2020 u 09:21
0

NBA VEČE MOMKA IZ KOTEŽA Smailagić odigrao najbolju partiju u porazu svog Golden Stejta (VIDEO)

Srpski košarkaš Alen Smailagić je odigrao najbolju utakmicu u svojoj dosadašnjoj NBA karijeri.

Momak iz beogradskog naselja Kotež je za 11 minuta provedenih na terenu u dresu Golden Stejta ubacio 10 poena uz 4 skoka.

Ipak, njegov tim je doživeo novi poraz, ovoga puta od Milvokija rezultatom 107:89.

Voriorsi su imali egal u prvom kvartalu meča na svom terenu, ali su Baksi do kraja poluvremena stekli prednost od osam poena koja je na kraju bila ključan faktor ishoda meča.

View this post on Instagram

DENIED. ???? @nbcsauthentic

A post shared by Golden State Warriors (@warriors) on

U poraženom sastavu je najefikasniji bio Alek Burks sa 19 poena, Demijon Li i Glen Robinson su dodali po 15, a uz Smailagića dvocifreni učinak su imali još Omari Spelmen (11 poena) i Vili Koli-Stajn sa 10 poena i 11 skokova.

Milvoki je do pobede vodio Janis Adetokumbo sa 30 poena i 12 skokova, Kris Midlton je dodao 21 poena, a Erik Bledso je meč završios a 16 poena.

Voriorsi su zabeležili čak 30 poraz u sezoni na 39 odigranih mečeva i poslednji su na tabeli Zapadne konferencije, dok Milvoki predvodi ekipe sa Istoka sa 33 pobeda i samo 6 poraza.

View this post on Instagram

COMIN’ THRU

A post shared by Golden State Warriors (@warriors) on

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter