Izvor: Happy BSC Portal/Sport.alo.rs
14.01.2024 u 23:45
0

OVO SU NAVIJAČI ZVEZDE ŽELELI DA ČUJU: Trener crveno belih otkrio kad stiže Smart, a evo šta se desilo Teodosiću

Crveno-beli su lako izašli na kraj sa Borcem.

Trener košarkaša Crvene zvezde nakon pobede nad čačanskim Borcem u 16. kolu ABA lige (90:74) pričao i o poslednjem pojačanju.

Grčki stručnjak nije krio zadovoljstvo što je rukovodstvo kluba brzo reagovalo i angažovalo Džavonta Smarta (24).

Mladi plejmejker u Beograd stiže iz Filadelfije, a prethodno je bio i član Majamija i Milvokija. S obzirom da crveno-beli kubure s povredama u poslednje vreme, od Amerikanca se očekuje da uskoči u pomoć.

Sada je Janis Sferopulos otkrio i kada će se novajlija priključiti saigračima.

– Doći će početkom nedelje. Treba prvo da prođe lekarske preglede, a videćemo kada će nam se tačno pridružiti. Ne znam da li će igrati sledeću utakmicu. Ne bih ništa da pričam dok sve ne završimo, ali to je košarkaš koji će nam pomoći. Zadovoljan sam kako je klub brzo reagovao. Dobili smo kvalitetnog igrača, koji će nam dati rešenja u napadu i odbrani. Mlad je, svež i mislim da će biti od velike koristi ekipi – rekao je Grk.

On je dodao da naporan i gust raspored dovodi i do sve češćih povreda igrača u svim timovima.

SFEROPULOSOV IMA PLAN PROTIV BORCA: Dobra odbrana i napad na pravi način

– Igrači moraju da budu na terenu, nije problem u njima. Mora da se pronađe rešenja za normalan raspored. Imamo Evroligu, regionalne i lokalne lige, pa reprezentacije… Svi moraju da sednu za isti sto, razgovaraju i pronađu prostor da se momci odmore. To je veoma važno. Kada je ovakav raspored, ne možete ništa drugo da radite osim da igrate – naglasio je Sferopulos.

Zvezda je protiv Borca imala samo 11 igrača u protokolu, pošto pored povređenih Nikole Topića i Nemanje Nedovića u timu nije bilo ni Miloša Teodosića.

– Miloš je dobro, osetio je umor u mišićima i nismo hteli da rizikujemo povredu. Što se tiče samog meča, nije bio lak po pitanju energije. Zadovoljan sam kako smo odigrali i kontrolisali dešavanja na parketu. Dobro smo odreagovali u drugom poluvremenu, pokazali profesionalizam. Upisali smo rutinsku pobedu, sada da malo odmorimo, pa da se spremamo za naredni izazov – poručio je Sferopulos.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter