Izvor: Sportklub.rs
04.04.2023 u 16:18
0

PARTIZAN USKORO DOBIJA „POJAČANJE“

Košarkaši Partizana do kraja ligaškog dela sezone u Evroligi treba da odigraju još dva meča, u ABA ligi jedan više, a uskoro očekuju i "pojačanje" na deficitranoj pozicji.

Mladi centar Balša Koprivica, koji je ove sezone odigrao samo deset utakmica u oba takmičenja, u završnoj je fazi oporavka i ukoliko sve bude u redu na raspolaganje treneru Željku Obradoviću mogao bi da se stavi već u ponedeljak, 10. aprila, protiv Igokee u Beogradu, u 25. kolu regionalne lige.

Dvadesetdvogodišnji košarkaš je početkom novembra zadobio prelom šake u duelu sa Panatinaikosom u Atini i posle dvomesečne pauze 2. januara vratio se u tim u meču sa Zadrom. Ipak, ubrzo posle duela sa hrvatskim timom Koprivici je dijagnostikovana mononukleoza i spekulisalo se da je pod znakom pitanja njegov povratak na teren do kraja aktuelne sezone.

Potencijalni reprezentativac Srbije se u međuvremenu vratio treninzima i u dogovoru sa lekarskom ekipom i stručnim štabom očekuje se da uskoro zauzme svoje mesto u timu i pomogne Matijasu Lesoru i Alenu Smailagiću na poziciji broj „pet“.

Koprivica je u ABA ligi prosečno beležio 7.8 poena uz 5.5 skokova i 0.8 asistencija, a u Evroligi 1.2 poena i 1.6 skokova.

Partizan u najjačem klupskom takmičenju Evrope ima učinak 18-14 i na korak je do plasmana u plej-of, a naredni duel igra u petak protiv Monaka u gostima uz prenos na Sport Klubu uz SBB, Total TV i EON platformu.

Crno-beli su lideri ABA lige sa skorom 21-2.

Bobi malo igra, ali ga cene u NBA ligi: MARJANOVIĆ KANDIDAT za nagradu „najveći sportista“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter