Izvor: HappyBSC
03.07.2020 u 11:49
0

POTPUNI REMONT U ZVEZDI Stiže i četvrto veliko pojačanje (VIDEO)

Posle Lendrija Noka, Džordana Lojda i Korija Voldena, Crvena zvezda je na najboljem putu da završi i četvrto veliko pojačanje!

Na Malom Kalemegdanu uveliko traje „snimanje“ Džejmsa Andersona, koji je do prekida Evrolige nastupao za turski Efes. Ovaj košarkaš je prethodne dve sezone igrao za tim iz Istanbula, ali mu je u međuvremenu istekao ugovor sa turskim klubom. U Zvezdi pomno prate situaciju i pokušaće da dovede Andersona, u slučaju da mu šampion Turske ne ponudi novi ugovor.

Amerikanac je tokom boravka u NBA igrao za San Antonio Sparse, Hjuston Roketse, Filadelfiju i Sakramento Kingse, dok se u Evropi dokazivao braneći boje litvanskog Žalgirisa, turske Darušafake, ruskog Himkija i već pomenutog Efesa.

Dolazak Saše Obradovića na mesto trenera Crvene zvezde, počela je rekonstrukcija tima. Prvi je stigao centar Lendri Noko (26) iz Albe, sa kojom je osvojio titulu u Nemačkoj. Posle njega iz Valensije je došao bek Džordan Lojd (26), koji je u sezoni 2018/19. osvojio NBA prsten sa Toronto Reptorsima. Sa Korijem Voldenom potpisan je ugovor na dve godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter