Izvor:
29.12.2019 u 21:42
0

PREMIJERA U NBA Pogledajte šta do sada nije viđeno u Americi!

Nju Orleans Pelikansi pobedili su Indijana Pejserse rezultatom 120:98, a braća Holidej su na tom susretu ispisala istoriju.

Naime, nikada ranije se u NBA ligi nije desilo da tri rođena brata igraju na istoj utakmici – sve do noći između subote i nedelje i okršaja Nju Orleansa i Indijane. Džru Holidej je igrao za Pelikanse, dok su mlađa braća Eron i Džastin Holidej nastupali u dresu Indijane, a na kraju se radovao stariji brat Džru.

Kada se utakmica završila, njih trojica su razmenila dresove i tada je zabeležena i ova jako lepa fotografija Džrua, Erona i Džastina Holideja.

Nju Orleans trenutno ima skor 10-23 na pretposlednjem mestu Zapadne konferencije, dok je Indijana šesta na Istoku sa 21-12.


PROČITAJTE JOŠ I OVO!

NAJNOVIJA VEST O DEVOJČICI Ovo su OTKRILI niški LEKARI!

OVDE JE MONIKA BILA ZATOČENA Pogledajte kuću gde je malčanski berberin držao devojčicu (GALERIJA)

MONIKINA MAJKA U SUZAMA Plači, plači sada, da ti lakše bude!

PRVA FOTOGRAFIJA MONIKE (12) Dete iscrpljeno, ošišano, lekari joj pružaju pomoć

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter