Izvor: BLIC
15.09.2021 u 15:54
0

RADONJIĆ KOMPLETIRAO TIM: Zvezda ima novog centra!

Sada je i zvanično: Maik Cirbes je opet košarkaš Crvene zvezde!

Nemački centar je tokom priprema trenirao sa crveno-belima, potom je odigrao nekoliko prijateljskih utakmica sa timom, a sada je saradnja ozvaničena.

PROČITAJTE JOŠ: POČINJU PREGOVORI SA PEŠIĆEM

On je potpisao ugovor do kraja 2021. godine (uz opciju produžetka do kraja sezone) i ostaće uz tim Dejana Radonjića, pošto je očigledno na treninzima i utakmicama ubedio stručni štab i upravu da može da odgovori izazovima u ABA ligi i Evroligi.

Cirbes ima 31 godinu i visok je 208 centimetara. Prvi put je nastupao za Crvenu zvezdu od 2014. do 2016. godine kada je stigao iz Bamberga. Potom je nastupao za Makabi i Bajern, da bi se među crveno-bele vratio u sezoni 2018/19.

PROČITAJTE JOŠ: TRAGEDIJA: Preminula bivša reprezentativka!

Prošlu godinu proveo je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima nastupajući za Al Šabab.

Sa crveno-belima je do sada osvojio sedam trofeja: tri titule u ABA ligi, dva prvenstva Srbije, Superkup ABA i jedan Kup Radivoja Koraća.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter