Izvor: Novosti.rs
13.12.2020 u 10:28
0

ŠOK NA TERENU: Košarkaš hitno prebačen u bolnicu, nalazi se u kritičnom stanju, a pre toga imao koronu (FOTO)

Kionte Džonson, najbolji igrač univerziteta Florida i zvanično najbolji košarkaš predsezone Južnoistočne konferencije (SEC), kolabirao je tokom velikog lokalnog derbija protiv Floride Stejt (71:83).

Džonson se u četvrtom minutu meča, posle jednog napada srušio na parket, a zatim je hitno prebačen u bolnicu. Njegov trener Tim Vajt saopštio je kasnije da je igrač kritičnom, ali stabilnom stanju.

– Molim vas, nastavite da se molite za Kijontea i njegovu porodicu – objavio je Vajt na Tviteru.

Prema pisanju AP, kao mnogi saigrači i Džonson je tokom leta bio pozitivan na koronu

SAZNAJTE JOŠ:

MOGUĆA OŠTRA OGRANIČENJA ZA NOVU GODINU: Krizni štab ZASEDA u ponedeljak, biće uvedeno još mera

VULIN IZRIČIT: Vučić nikada ne govori uzalud! Ubistva, droga, reket, korupcija neće biti nikome oprošteni

IZVRŠEN UVIĐAJ NA MESTU PADA AVIONA NA KOZARI: Nakon prebacivanja tela, POLICIJA je ovo pronašla

OTKRIVEN NAJČEŠĆI SIMPTOM KORONE PRE KAŠLJA I TEMPERATURE: Više od 50 odsto pacijenata ga je imalo!

Iako se još ne zna uzrok njegovih zdravstvenih problema, američka agencija navodi da virus može da dovede do miokarditisa, virusne infekcije srčanog mišića, koja u najtežem stanju može da izazove nagli srčani zastoj čak i smrt mladih, inače zdravih sportista.

Takođe se navodi da SEC nalaže stroge protokole, uključujući rigorozno testiranje srca, pre nego što se igračima dozvoli da se vrate treninzima nakon pozitivnih testova na kovid.

Zvaničnici su posle kolapsa Džonsona dali timovima vremena da odluče da li žele da nastave utakmicu, što su oni i učinili.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter