Izvor: Alo.rs
13.12.2020 u 12:50
0

CRVENO-BELI IMAJU PLAN: SA NJIM JE TOP 8 NA DOHVAT RUKE

Crveno-beli imaju velike ambicije u oba takmičenja u kojima trenutno igraju.

Samo nekoliko dana posle odlaska Tejlora Ročestija, Crvena zvezda je već našla zamenu za Amerikanca. I to  ni manje ni više nego igrača Valensije, direktnog protivkandidata u trci za plasman u TOP 8 fazu Evrolige.

SAZNAJTE JOŠ:

MOGUĆA OŠTRA OGRANIČENJA ZA NOVU GODINU: Krizni štab ZASEDA u ponedeljak, biće uvedeno još mera

VULIN IZRIČIT: Vučić nikada ne govori uzalud! Ubistva, droga, reket, korupcija neće biti nikome oprošteni

IZVRŠEN UVIĐAJ NA MESTU PADA AVIONA NA KOZARI: Nakon prebacivanja tela, POLICIJA je ovo pronašla

OTKRIVEN NAJČEŠĆI SIMPTOM KORONE PRE KAŠLJA I TEMPERATURE: Više od 50 odsto pacijenata ga je imalo!

Španski mediji su objavili da bi Kolom mogao da potpiše za Zvezdu danas ili sutra. Kolom ima 32 godine, iskusan je plejmejker, a tražili su ga već neki španski timovi poput Unikahe i Gran Kanarije, ali je njihove ponude dobio. Kolom je jedan od retkih igrača koji su ostvarili tripl-dabl učinak, čak je do juče bio poslednji koji je to učinio u Evrokupu, kad je 2015. godine ubacio 15 poena uz 11 skokova i 13 asistencija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter