Izvor: BSC HAPPY
16.04.2023 u 09:24
0

ŠOK U PODGORICI! Jovanović napustio Budućnost, nije „preživeo“ kiks protiv Borca!

Košarkaši Borca iz Čačka pobedili su Budućnost u Podgorici 87:85 u utakmici 26. kola ABA lige i izborili baraž za opstanak.

Ali, Vlada Jovanović više nije trener crnogorske ekipe. Poraz nije uticao na Budućnost, koja je obezbedila treće mesto pred plej-of, ali su ostali bez trenera Podgoričani pred meč sa Partizanom.

Klub je objavio da je sporazumno raskinuta saradnja sa dosadašnjim trenerom posle poraza u poslednjem kolu od Borca iz Čačka.

O daljim promenama u stručnom štabu, klub navodi, da će blagovremeno obavestiti javnost, a istovremeno je Budućnost poželela mnogo sreće u radu Jovanoviću u budućnosti.

– Budućnost obaveštava javnost da su klub i doskorašnji šef stručnog štaba, Vladimir Jovanović, sporazumno raskinuli saradnju. Do sporazumnog raskida saradnje je došlo nakon poraza od ekipe Borca iz Čačka u poslednjem kolu ABA lige. O promenama u stručnom štabu i daljim koracima, klub će blagovremeno obavestiti javnost. Budućnost želi uspešan nastavak karijere Vladimiru Jovanoviću – navodi se u kratkom saopštenju kluba.

Još uvek nije poznato ko će naslediti Srbina na klupi, a najrealnija opcija je Petar Mijović koji radi u SC Derbiju.

Prethodno je Budućnost eliminisana na startu plej-ofa Evrokupa od nemačkog Ulma, a na kraju je senzacionalna pobeda Borca koštala Jovanovića posla.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter