Izvor: Kurir
03.05.2024 u 09:54
0

SRBIJA JE ČEKALA OVU VEST! Poznato KADA Jokić izlazi na teren! Nema spavanja, Denver i Minesota počinju seriju u OVOM terminu!

Vreme je za polufinle Zapadne konferencije u NBA ligi – košarkaši Denver Nagetsa i Minesota Timbervulvsa počinju svoju seriju, a mnogi analitičari smatraju da će pobednik tog okršaja biti i glavni kandidat za šampionsku titulu. Nakon nekoliko dana čekanja konačno je poznato kada će igrati Denver i Minesota.

Serija drugoplasiranog i trećeplasiranog tima na Zapadu počinje u noći između subote i nedelje i Nikola Jokić i ekipa će na teren od 01:00! Prednost domaćeg terena imaće Denver Nagetsi, a prvi meč biće odigran na njihovom parketu u Koloradu, gde je rivalima veoma teško da se priviknu na nadmorsku visinu.

Drugi meč je na programu u noći između ponedeljka i utorka od 04:00, a zatim se serija seli u Mineapolis. Prvu utakmicu na Minesotinom terenu gledaćemo od 03:30 u noći između petka i subote, a četvrti meč je na programu u noći između nedelje i ponedeljka, od 02:00.

Još se ne znaju tačni termini za eventualnu petu, šestu i sedmu utakmicu ove serije. NBA liga će odluku o tim utakmicama donositi pravovremeno, ako bude potrebe da serija traje duže od četiri meča. Podsećamo, u drugom polufinalu Zapada igraće Oklahoma i njihov rival će biti bolji tim iz meča Dalas Maveriksa i Los Anđeles Klipersa (3:2). Na Istoku jedan polufinalni par čine Njujork i Indijana, dok u drugom Boston čeka pobednika okršaja Klivlenda i Orlanda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter