Izvor: Alo.rs
08.09.2020 u 07:26
0

SRBIN FENOMENALAN ALI NE MOŽE SVE SAM: Poraz Denvera i dramatičan finiš

Košarkaši Denver Nagetsa izgubili su od Los Anđeles Klipersa 113:107 u trećem meču polufinala Zapada

Izabranici Majka Melouna odigrali su veoma lošu poslednju četvrtinu u kojoj su postigli svega 19 poena.

Nikola Jokić bio je fenomenalan međutim nije imao podršku saigrača.

Srpski košarkaš meč je završio sa 32 poena, 12 skokova i osam asistencija.

Nagetsi su gotovo tokom celog meča vodili i kontrolisali utakmicu, međutim od sredine četvrte četvrtine Klipersi preuzimaju kontrolu nad utakmicom. Ključni period bio je na otprilike 2-3 minuta do kraja utakmice kada je Džeremi Grent tri puta promašio otvoren šut.

PROČITAJTE JOŠ…

OSEĆA SE ODLIČNO! Premijer Belorusije PRIMIO RUSKU VAKCINU!

NOVI KORONA PRESEK: Pozitivnih 36, 1 žrtva preminula

JEZIVO: Iz bunara izvukli telo starije žene

NOVAKU SE NE GLEDA KROZ PRSTE: Slovenac dobio samo opomenu, a naš teniser diskvalifikaciju!

Nikola Jokić sa jedne i Pol Džordž sa druge strane bili su veoma raspoloženi i predvodili su ekipe u gotovo svim statističkim kategorijama posle 12 minuta igre

Srpski košarkaš popunio je sve kolone postigavši 10 poena uz sedam skokova i pet asistencija. Početka druge četvrtine pripao je ekipi Majka Melouna. Nagetsi su odlično igrali i razlika je brzo bila dvocifrena.

Ipak, Denver tu prednost nije uspeo da zadrži do kraja poluvremena. Jokić i saigrači loše su finiširali prvi period igre i na petnaestominutnu pauzu otišlo se sa rezultatom 57:55 za „domaćina“.

Klipersi su zaigrali mnogo čvršće, sudije su im to dozvolile i ekipa Majka Melouna teško je dolazila do koša. U završnici kao tragičar može da se okarakteriše Džeremi Grent koji je pri egalu, ili minimalnom zaostatku Denvera, mašio otvorene šuteve.

Tim iz Los Anđelesa znao je to kako da kazni i na kraju je upisao drugu pobedu u seriji.



PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter