Izvor: Srbija Danas
19.10.2021 u 17:40
0

Stručni štab crveno-belih može da se raduje: Oporavio se VAŽAN igrač!

Košarkaši Crvene zvezde nalaze se na zasluženoj pauzi od mečeva, posle zgusnutog rasporeda, ali samo do petka. Dovoljno vremena da se izabranici Dejana Radonjića pripreme za naredni izazov, kada u Beograd stiže Alba iz Berlina (19) u 5. kolu Evrolige.

Stručni štab crveno-belih može da raduje situacija oko povređenih i bolesnih igrača, koja se u međuvremenu popravlja.

PROČITAJTE JOŠ:ŠOK: Srpski trener osuđen zbog seksualnog napastvovanja, dobio ukupno 10 godina

Još ranije se vratio Ognjen Dobrić, koji je dao značajan doprinos trijumfu protiv Cedevita Olimpije, a za meč sa Albatrosima, crnogorski trener može da računa na još jednog važnog igrača.

Naime, kapiten Branko Lazić bi trebalo da upiše protiv bundesligaša prve minute u ovoj sezoni Evrolige.

Bek Zvezde je propustio kompletne pripreme zbog povrede i sigurno će trebati vremena da uđe u formu koja ga je krasila prethodnih godina, ali će svakako biti od velike pomoći ekipi s obzirom da je raspored zgusnut i da je neophodna što veća rotacija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter