Izvor: kurir.rs
19.09.2020 u 10:44
0

TRENER DENVERA NE KRIJE BES I RAZOČARANJE: Jedva čekam da vidim snimak tih faulova

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun bio je nezadovoljan suđenjem protiv Los Anđeles Lejkersa u prvom meču finala Zapada.

„Jedva čekam da vidim snimak tih faulova, da vidim gde su suđeni. U jednoj četvrtini su imali 24 bacanja. To je jako visoka brojka. Na putu ka 100 slobodnih bacanja na utakmici“, naglasio je Meloun i priznao da je Dvajt Hauard dobro čuvao Nikolu Jokića.

„Izjednačilo se u drugom poluvremenu oko ličnih grešaka, ali je ranije bila ogromna prednost za Lejkerse. Moram da vidim da li je trebalo da budu dosuđeni“, dodao je, uz napomenu da igra u odbrani njegovog tima mora da bude na višem nivou.

SVE O SPORTU

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: LEJKERSI BRUTALNO TUKLI DENVER ZA 1-0

POVRATAK SERIJE A NA VELIKA VRATA: Juventus gubi ulogu favorita

BOJIĆ DONEO POBEDU VOJVODINI

SPEKTAKL U SMEDEREVU SUPERLIGE SRBIJE U BOKSU: Ko će na tron?

Košarkaši Los Anđeles lejkersa poveli su sa 1:0 protiv Denvera u finalu Zapadne konferencije NBA lige pošto su pobedili sa 126:114.

Druga utakmica igra se u noći između nedelje i ponedeljka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter