Izvor: Tanjug
21.11.2022 u 17:17
0

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović pred evroligaški duel sa Kataloncima: „Idemo i razmišljamo samo o Barseloni!“

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da će „crno-beli“ pokušati da odigraju najbolju moguću utakmicu protiv Barselone u devetom kolu Evrolige.

Partizan će u utorak gostovati katalonskom klubu od 20.45 časova. „Crno-beli“ su u dosadašnjem delu sezone ostvarili po četiri pobede i poraza, dok Barselona ima pet trijumfa i tri poraza.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Barselona je tim koji igra izuzetno agresivno i koji se prilagođava protivniku. Ima dosta akcija u napadu i probaju da igraju na različit način. Naravno, to im dozvoljava njihov roster koji je veoma kvalitetan. Ekipa, koja sigurno ima najviše ambicije u Evroligi, ali to ne znači da mi nećemo otići tamo i probati da odigramo najbolju moguću utakmicu. Idemo i razmišljamo samo o Barseloni“, rekao je Obradović uoči odlaska u Barselonu, preneo je zvanični sajt Partizana.

REZULTATI SVE GOVORE: Nemanja Nedović najkorisniji igrač MVP 7. kola ABA lige!

Košarkaš Partizana Džejms Naneli istakao je da „crno-beli“ moraju da igraju agresivno u odbrani i pametno u napadu.

„Veoma su iskusan tim pun dobrih igrača i mi moramo biti na više nego solidnom nivou protiv njih. Mi moramo da igramo našu igru, držimo se plana i pokušamo da ograničimo njihove dobre strane kojih ima puno, odnosno iskoristimo neke naše prednosti“, istakao je Naneli.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter