Izvor: B92
30.04.2023 u 13:39
1

„REKAO SAM DA ĆE PARTIZAN POBEDITI SA 3:0“: Vujošević samouveren

Košarkaši Partizana došli su na korak od plasmana na fajnal-for Evrolige pošto vode sa 2-0 u seriji protiv Real Madrida.

Duško Vujošević, trener koji je pre 13 godina odveo Partizan na fajnal-for u Parizu, ističe da je očekivao Partizanov prolaz sa 3:0 u seriji.

MUKA GA NATERALA: Luka Modrić hitno došao u Beograd

„Prijateljima sam ranije rekao da će Partizan eliminisati Real sa 3:0. Međutim, sada snaga Reala mnogo zavisi od toga u kakvom je stanju Tavares. Iskusniji igrači Reala su malo prezreli, a mlađi tek treba da dostignu nivo kvaliteta. Ogromna prednost Partizana u ovoj seriji je Željko Obradović, a ekipa igra s velikim kvalitetom, strašću i u transu. Navijači su prepoznali tu energiju, toliko prodatih sezonskih karata, pa su sad išli da ih čekaju u pola šest ujutru…“ rekao je Vujošević za „Kurir“ i dodao:

Siguran sam da će se plasirati na fajnal-for, a tamo je sve moguće jer vidite po dosadašnjim rezultatima da su ekipe u ovoj fazi izjednačene. Radujem se, naravno, prisustvujemo ispisivanju istorije – rekao je Vujošević.

Vujošević je imao i poruku za navijače Partizana.

„Oni koji uđu u Arenu treba da budu svesni da je Partizan iznad svih i da ne treba da naprave nijedan potez koji bi doveo do nekog kažnjavanja i doveo u pitanje gospodstvo“, poručio je Vujošević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„REKAO SAM DA ĆE PARTIZAN POBEDITI SA 3:0“: Vujošević samouveren”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter