Izvor: HAPPY
08.11.2023 u 16:44
0

KOŠARKAŠKO ČUDO: „Vembanjama će biti prvi igrač koji će postići više od 101 poena na utakmici“

Meta Vorls Pis ili Ron Artest, kako više volite, bivši NBA as, izneo je smelo predviđanje kada je reč o Viktoru Vembanjami, trenutno jednoj od najvećih zvezda u Americi.

LALATOVIĆ JOŠ UVEK NEUTEŠAN „Hvata me jeza dok ovo govorim“ skoro se onesvestio kad su javili da mu je umrla druga najveća ljubav, ćerka čuvenog Bate

Bivši košarkaš je na društvenoj mreži „X“ istakao da će Vembanjama uspeti da prebaci 100 poena na jednoj utakmici.

To je u istoriji NBA uspelo samo legendarnom Viltu Čembrlenu davne 1962. godine na meču Filadelfije i Njujorka (169:142) kada je postigao tačno 100. U novijoj istoriji najbliži tome bio je Kobi Brajant, koji je 2006. godine Torontu ubacio 81 poen za 41 minut.

„Vem će biti prvi igrač koji će postići 101+ poen na utakmici. On će prestići Vilta“, napisao je Artest, koji je tokom burne karijere odlučio da promeni ime u Meta Vorld Pis.

 

Poprilično je siguran u ono što priča.

„Kada Vem postigne 101 poena, zapamtite gde ste to prvo čuli“, dodao je Artest.

U debitantskoj sezoni Vembanjama je već postavio rekord sa 38 poena, koliko je ubacio Finiksu. I na ostalim mečevima je izgledao dominantno da obe strane terena, visok je 224 cm, raspon ruku mu je za 20cm veći, a tek mu je 19 godina.

Šut spolja ga i dalje ne služi najbolje, ali nema sumnje da će iz sezone u sezonu napredovati, a u NBA je sve moguće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter