Izvor: Tanjug
21.04.2023 u 20:31
0

LAJOVIĆ VAN SEBE NAKON TRIJUMFA: „Đoković je heroj našeg naroda i pobediti takvog igrača je nešto posebno“

Srpski teniser Dušan Lajović je posle eliminacije Novaka Đokovića u četvrtfinalu Srpska opena rekao pred TV kamerama da je „Nole heroj našeg naroda i da je pobediti takvog igrača nešto posebno“.

ĐOKOVIĆ DOŽIVEO IZNENAĐUJUĆ PORAZ NA SRPSKA OPENU: Pobeda karijere Dušana Lajovića

„Preplavljen sam emocijama, ovo je najveća pobeda u mojoj karijeri, emocija je previše protiv Noleta koji je heroj našeg naroda i pobediti takvog igrača je nešto posebno. Imao je problem sa prvim servisom i laktom“, rekao je Lajović posle plasmana u polufinale.

„Hvala pre svega i vama i publici i čak sam ja u jednom trenutku pevao „Nole, Nole“ i onda sam shvatio da igram protiv njega. Mislim da je današnji meč sa moje strane izvandredan, a s njegove ne baš i mučio se na šljaci i iskoristio sam greške da pobedim igrača njegovog kalibra. Najteža stvar za mene, bio sam na granici, ali sam uspeo da pobedim u ovakvoj završnici. Bila je ona brejk lopta kada sam napravio taktičku grešku… Mislio sam da ćemo ući u treći set. Nisam ovo očekivao, igrao sam jako dobro u odlučujućim momentima“, zaključio je Lajović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter