Izvor: TELEGRAF.RS
02.09.2023 u 08:57
0

LASLO ĐERE POSLE PORAZA: „Novak je pokazao da je najveći svih vremena!“

Po glasu koji je „ispuštao“ tokom razgovora sa medijima u miks zoni, jasno se videlo koliko je Laslu Đereu teško pao poraz od Novaka Đokovića.

Pogotovo što je imao vođstvo od 2:0 u setovima i igrao dobro u u preostala tri.

– Znao sam da mogu da igram dobro, sigurno će mi nešto značiti za budućnost ovaj meč. Sad, da li će biti neka prekretnica, ne znam. Generalno sam igrao dobro u poslednje vreme. Čak i u trećem i četvrtom setu nisam loše igrao, malo mi je pala energija. Teško je sada, dao sam sve od sebe. Pokazao je Novak da je najveći svih vremena, ne znam šta bih više rekao.

NOVAK ĐOKOVIĆ: Podigao sam igru na viši nivo i zato sam pobedio!

Na pitanje da li je osećao pritisak u trećem setu, Đere je istakao:

Nisam stavljao na sebe neki pritisak, minimalno sam u mislima lutao, ali sad kad vratim film imam osećaj da sam krenuo agresivnije da igram u trećem i četvrtom setu, a to njemu izgleda više odgovara. Novak je malo promenio taktiku, tek na kraju petog seta sam malo smanjio brzinu loptice i to kao da je dalo više rezultata od napornog udaranja. Pošto sam možda malo fizički pao, u trećem i četvrtom setu sam pokušao ranije da završim poene, a to je jako teško – rekao je Đere i dodao:

Nekako smo obojica onako pažljivo ušli u meč, što je meni više odgovaralo. Generalno, dinamika u trećem i četvrtom setu je bila potpuno drugačija, Ja sam udarao, on je koristio brzinu mojih loptica i nekako smo ušli u tempo gde je on najjači. Trebalo je samo malo mirnije, za nijansu pasivnije da igram.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter