Izvor: Informer
26.09.2023 u 17:29
0

LEGIJA STRANACA ODUŠEVILA SRBE: DOS SANTOS uči SRPSKI, Nejpir i Rokas pucaju od optimizma!

Košarkaški klub Crvena zvezda održava Medija dej pred start nove sezone Evrolige, a najveću pažnju privukao je Jago dos Santos, brazilski plejmejker, koji je raspametio sve željom da što pre nauči naš jezik.

Nestrpljivi su igrači i navijači crveno-belih da krenu novi izazovi, a mnogi tvrde da Zvezda ima najjači tim u istoriji!

Ekipa Informera posetila je Medija dej, a odmah je bilo jasno da i novajlije i starosedioci pucaju od optimizma.  Brazilac Dos Santos je pokazao spremnost da nauči naš jezik, sjajno se provodio i nije mu bilo teško da sve ispoštuje sa osmehom na licu.

Svestan je Jago u kakav klub je došao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter