Izvor: Alo.rs
11.10.2023 u 15:35
0

LUKIĆ I GUDELJ OPTIMISTIČNI PRED MAĐARE: „Nama pritisak odgovara, jedva čekamo da meč počne“

Fudbaleri Srbije igraju protiv selekcije Mađarske utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Svoja očekivanja o meču dali su fudbaleri Nemanja Gudelj i Saša Lukić.

– Kada smo počeli kvalifikacije za prvenstvo Evrope, cilj nam je bio da se plasiramo. I sada smo u situaciji da odlučujemo o tome. I sve ćemo učiniti da ostvarimo cilj. U Beogradu su Mađari bili bolji u prvom delu igre, nastavak je pripao nama. Zaslužili smo tada više, definitivno. Mislim da će se u Budimpešti mnogo toga odlučivati na sredini terena, tri boda su nam cilj, verujemo u pobedu – rekao je Saša Lukić.

– Prošlu utakmicu nismo bili na našem nivou, pogotovo u prvih 45 minuta. Sada moramo ući u meč kao u Beogradu, da ponovimo pristup iz drugog poluvremena. Mislim da smo bolji tim, da imamo kvalitetnije igrače, treba da izađemo sa stavom da želimo pobedu i verujem da ćemo je ostvariti – ističe Nemanja Gudelj.

– Uvek će biti kritike, mi se branimo kao tim, a ne samo zadnja linija. Sada je važno da izađemo na teren kao ratnici, da pokažemo volju i mislim da će onda biti sve kako treba – jasan je Gudelj.

SLUČAJ PAVKOV PRED FIFA: Zvezda dobila spor pred sudom

Saša Lukić je bio optimističan i nada se plasmanu na Evropsko prvenstva.

– Znamo svi koliko dugo nismo bili učesnici Evropskog prvenstva i sve bi dali da se nađemo u Nemačkoj. Jedva čekamo početak meča i nadam se pobedi – optimista je Saša Lukić.

Sa druge strane, Gudelj ističe da pritisak odgovara reprezentativcima Srbije.

– Nama pritisak odgovara. Volim dobru atmosferu, pune tribine. Sve nam je to dodatni motiv – ne krije Nemanja Gudelj.

Lukić je istakao da se nada da će tim Dragana Stojkovića prekinuti loš niz protiv severnog suseda.

– Imamo negativan skor protiv Mađara, ali sve ćemo učiniti da stvari promenimo u našu korist i slavimo na njihovom terenu. Oni su dobra ekipa, svako ko misli da su slabiji, vara se, ali važan je naš stav, da pokažemo da smo bolji -zaključio je Lukić.

Susret se igra na „Puškaš Areni“, a počinje 14. oktobra od 20:45.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter