Izvor:
11.10.2023 u 14:37
0

EVROLIGA ZVEZDA ŽALGIRIS: Želimo da nastavimo u ritmu koji smo do sada imali,NADA SE TRENER CRVENO BELIH

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je danas da uoči meča sa Žalgirisom u drugom kolu Evrolige da očekuje nastavak pobedničke serije „crveno-belih“ na startu nove sezone. Crvena zvezda je u prvom kolu Evrolige prošle nedelje u Beogradu pobedila Asvel 94:73. „Crveno-beli“ su ostvarili i dva ubedljiva trijumfa u ABA ligi protiv Igokee i Cedevita Olimpije.

PRONAĐENO TELO UNUKE BIVŠEG SELEKTORA IZRAELA: Strašna tragedija, pripadnici Hamasa ubili 22-godišnju Mai na zabavi

„Žalgiris je već dugo godina ekipa, koja je pokazala da je jedan od najtežih protivnika naročito kad igraju kući. Igraju izuzetno čvrsto, izuzetno disciplinovano i sa velikim strpljenjem, uz to imaju ekipu koja dugi niz godina igra skupa i izvanredno su uigrani. Mi gledamo nas, hoćemo da nastavimo u ritmu u kojem smo do sada bili“, rekao je Ivanović na konferenciji za medije u Beogradu. Košarkaši Žalgirisa pobedili su pre nekoliko nedelja Crvenu zvezdu 85:84 na pripremnom meču na Kipru.

„Neće to biti razlika, nismo bili kompletni tada, nisu ni oni, nije se sve pokazalo. Sigurno će sada biti potpuno različita utakmica. Neki detalji sa tog meča možda mogu da nam pomognu“, dodao je trener Crvene zvezde. Ivanović je odgovorio na pitanje novinara da li Crvena zvezda može da nastavi u istom ritmu. „Ja se nadam dobrom rezultatu, međutim mi kao ekipa možemo da napredujemo, ne samo da možemo nego moramo. Činjenica je da moramo da napredujemo“, istakao je Ivanović. Jedan od aduta Crvene zvezde biće i litvanski košarkaš Rokas Gedraitis.

„Danas svi poznajemo jedni druge i analize su zaista vrhunske. A Gedraitis može najviše sebi da pomogne, jer može da ima pritisak na svom terenu. On je profesionalac i svaki meč odradi sto odsto,tako da se nadam da nam to može biti samo pozitivna stvar“, zaključio je Ivanović. Utakmica između Žalgirisa i Crvene zvezde biće odigrana u petak od 19 sati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter