Izvor: Kurir
12.04.2024 u 18:48
0

MATIJAS LESOR BLJUJE VATRU ZBOG PORAZA ZVEZDE! Oglasio se još jednom, pa ušao u RASPRAVU sa poznatim novinarom!

Bivši centar Partizana Matijas Lesor ne može tako lako da se pomiri sa eliminacijom crno-belih iz Evrolige. Tome je doprinela Crvena zvezda koja je u Istanbulu poražena od Efesa 45 poena razlike.

Nakon duela večitog rivala oglasio se kapiten crno-belih Kevin Panter, a njemu se pridružio i centar Panatinaikosa sa komentarom „karma je ku*va.

Na njegovu reakciju odgovorio je italijanski novinar Marko Paljarićo koji je istakao da ne može da veruje da su Panter i Lesor verovali da Zvezda bez bilo kakvih ambicija može da pobedi ekipu koja igra meč sezona, bar kada je reč u Evropi.

Usledila je još jedna reakcija Francuza koji je pomenuti duel uporedio sa utakmicom Panatinaikosa i Albe.

– Naša utakmica protiv Albe je bila u istom kontekstu. Poslednji tim u ligi, bez svojih najboljih igrača koji su povređeni, bez ičega za šta bi igrali, a mi igramo za prva četiri mesta, a oni su pokušali da se bore i da odigraju sa PONOSOM – poručio je Lesor.

Novinar nije ostao nem, već je dodatno pojasnio situaciju centru grčkog kluba.

– Misliš na istu Albu koja je izgubila 45 razlike od Fenerbahčea pre dve nedelje ili 45 protiv Makabija pre mesec dana? Ako Partizan nekoga treba da krivi što nije u plej-inu, onda su to oni sami. Kada stavite svoju sudbinu u tuđe ruke, to je retko kada dobra ideja – rekao je Italijan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter