Izvor: Informer
22.10.2023 u 09:05
1

NAJSKUPLJI, A LOŠE IGRATE, LOŠE IGRATE!!! DELIJE SKANDIRALE SVOJIM IGRAČIMA nakon tesne pobede nad JAVOROM VIDEO

"Najskuplji, a loše igrate, loše igrate, loše igrate" skandirali su najvatreniji navijači Crvene zvezde fudbalerima nakon utakmice.

Uspeli su crveno-beli nekako da pobede Javor na „Marakani“ (3:2), ali igra koju su izabranici Baraka Bahara prikazali nikako nije na zadovoljavajućem nivou. Da je utakmica još malo potrajala, imali bi Ivanjičani odgovor i na treći gol srpskog šampiona, kao što su imali na prva dva.

Ove sezone Zvezda je poražemna već dva puta u domaćem takmičenju, što je za pristalice sa severne tribine neprihvatljivo. Pritom, ekipa vredi više od 70 miliona evra, dovedene su zvezde za koje se očekivalo da će da doprinesu partijama u Evropi, a ne da se muče po terenima širom Srbije. 

Imali su ljubitelji crveno-belih jasnu poruku za navijače nakon utakmice.

– Najskuplji, a loše igrate, loše igrate, loše igrate – orilo se sa severa.

I ako su išta čuli o Zvezdi pre nego što su došli u Srbiju, trebalo bi ozbiljno da shvate upozorenje. Jer nikakav ugovor neće moći da ih sačuva, počev od trenera Baraka Bahara ako ih tribina bude terala.  Za tri dana Zvezda će gostovati Lajpcigu u meču 3. kola Lige šampiona i imaće priliku da popravi utisak, mada će joj za to trebati dosta sreće.


 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NAJSKUPLJI, A LOŠE IGRATE, LOŠE IGRATE!!! DELIJE SKANDIRALE SVOJIM IGRAČIMA nakon tesne pobede nad JAVOROM VIDEO”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter