Izvor: Alo.rs
02.02.2024 u 09:23
0

NEKE STVARI NEMAJU CENU: Novak otkrio šta je za njega najbolji osećaj na svetu

Titule, pehari, rekordi, ali, neke stvari jednostavno nemaju cenu

Novak Đoković nikada nije krio da mu je porodica uvek na prvom mestu. On je istakao da pati što nije stalno pored svoje dece i da je žrtva koju podnosi velika.

Novak je mnogo toga uradio u životu, postao je najbolji teniser svih vremena, ali ništa od toga za Đokovića nije ono najvažnije.

RASPORED SRBIJE U DEJVIS KUPU: Naš tim bez Đokovića traži pobedu protiv nezgodnog protivnika

Nedavno je Nole pričao o najboljem osećaju koji ima u životu.

– Veliko je zadovoljstvo što sam u mogučnosti da igrač tenis sa sinom! Sam taj osećaj da moj sin voli i da hoće da se bavi sportom kojem sam posveti život je divan. Kada smo zajedno na terenu, nema boljeg osećaja za mena na celomm svetu – rekao je Novak.

Krv nije voda, Stefan je talentovan, a Đoković senior je mnogo puta istakao da ga neće forsirati i da je samo njegova odluka da li će se baviti belim sportom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter