Izvor: BSC HAPPY/S PORTAL
19.11.2023 u 21:02
0

„NOVAČE, TI SI VELIKA INSPIRACIJA“ Siner sumirao utiske posle poraza

Nije uspeo italijanski teniser Janik Siner da drugi put u sedam dana „sruši“ Novaka Đokovića i dokopa se titule u Torinu. U finalu Završnog mastersa prvi reket sveta slavio je sa 2:0, po setovima je bilo 6:3, 6:3, a utiske je posle poraza sumirao supertalentovani mlađani Italijan.

Još jedna titula i još jedan rekord! Novak Đoković je savladao Janika Sinera sa 2:0 (6:3, 6:3) i po sedmi put se nazvao šampionom Završnog mastersa. Iako je Janik igrao tenis života, iako je imao publiku u Torinu na svojoj strani, protiv neverovatnog Srbina nije mogao, ostalo mu je samo da položi oružje pred najboljim.

NAJVEĆI I VAN TERENA: Đoković se obratio Sineru, evo šta mu je rekao posle meča (VIDEO)

Nakon što ga je pobedio u grupi u drugom kolu, Siner se suočio sa jednim od najtežih izazova u sportu – da dva puta u kratkom vremenu treba da pobedi istog protivnika, a kako je taj protivnik bio Novak Đoković misija je bila nemoguća.

Posle poraza utiske je sumirao Janik Siner. 

–  Čestitam Novaku na svim turnirima i Grend slemovima. Ti si velika inspiracija za nas, mlađe generacije. Čestitam Novakovom timu, svaka čast, rade neverovatan posao. Hvala i mom timu, mnogo. Nadam se da ću u godinama pred nama biti samo bolji i da ću moći i dalje da se takmičim sa najboljim teniserima sveta. Hvala svima na podršci! Hvala i italijanskoj federaciji, koja radi sjajan posao. Zahvalio bih se i svim sponzorima, skupljačima loptica, sudijama i još jednom hvala sjajnoj publici. O ovome sam sanjao od kada sam bio dečak. Nije još kraj, pred nama je Dejvis kup. Nisam svakako dobar govornik kao Novak Đoković, hvala još jednom svima! – istakao je Janik Siner.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter