Izvor: happybsc
10.09.2023 u 10:50
0

NOVAK RASPLOŽEN NA TRENINGU: Dobar znak za finale

Delovalo je da će i kiša pasti, deo navijača je već odustao, kada se Novak konačno pojavio. Srpski as je ušetao na teren za trening broj 1 u 15 časova po lokalnom vremenu, iako je njegov dolazak bio najavljen sat vremena ranije.

Na konstataciju da će pasti kiša, Goran Ivanišević je kratko rekao.

“Treba nam samo deset minuta”. Miljan Amanović je već tradicionalno pozdravio sa tri podignuta prsta.

DANAS JE DAN ZA POBEDU: Srbija danas hrli ka svetskom zlatu protiv košarakaške reperezentacije Nemačke – Oba tima završila treninge pred meč

Đoković je naravno dočekan ovacijama. Ole, ole Nole, Nole, orilo se sa tribina. Novak je mahnuo i onda sa dvojicom dečaka i sparing partnerom Gomezom igrao kockice. Svako je imao svoje polje. Bilo je mnogo zabave, a najlošije je prošao Španac, koji je na kraju bio “streljan” iz servisa. Novak se sve vreme smejao.

Usledio je onda ozbiljniji deo treninga. Za razliku od meča sa Šeltonom, Novak sada nije imao posebnog sparing partnera. Sve što je trebalo odradio je Gomez.

Đoković je u jednom trenutku stao na nekoliko minuta i razgovarao sa Ivaniševićem i Panikijem. Posle toga je usledilo par servisa i to je bio znak da je posle sat vremena trening završen. Kiša na sreću nije pala, iako su kišobrani bili spremni.

Nole je pozdravio najstrpljivije navijače koji su ostali na tribinama i krenuo prema izlazu, gde je bio još veliki broj lovaca na fotografiju i autograme.

Uvertira je dobro prošla. Novak Đoković je spreman da Lakost upiše broj 24 na trenerku.

Inače Novak Vodi u međusobni duelima

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter