Izvor: HAPPYBSC
10.09.2023 u 08:35
0

DANAS JE DAN ZA POBEDU: Srbija danas hrli ka svetskom zlatu protiv košarakaške reperezentacije Nemačke – Oba tima završila treninge pred meč

Navijači Srbije pozdravili su igrače u Manili, a selektor Pešić je dobio i skandiranje. Srbija danas u finalu Mundobasketa sa Nemačkom. „Uzmi, Kari, svetsku titulu, svetsku titulu!

Orlovi“ će se boriti za zlatnu medalju (14.40 po srpskom, 20.40 po lokalnom vremenu) protiv ekipe koja jedina na turniru nema poraz.

I koja je šest sati pred finale rešila da trenira jače nego ikad… Dan ranije su Nemci imali samo opcioni šuterski trening (bilo pola tima), dok se sada „pokidali“.


Košarkaši Srbije odradili su poslednje pripreme pred veliko finale Mundobasketa protiv Nemačke, pošto su na dan utakmice trenirali u „MOA areni“ oko podne po lokalnom vremenu.
Svetislav Pešić je doveo reprezentaciju u istu poziciju gde je svojevremeno, 2002. u Indijanapolisu doveo i selekciju Jugoslavije kada je naš nacionalni tim osvojio poslednje zlato sa velikih takmičenja.

Srbija je u međuvremenu osvojila nekoliko srebrnih medalja, što sa Mundobasketa, što sa Evrobasketa i Olimpijskih igara. Bez medalje je od 2017. godine i Evropskog prvenstva.

Nemci se „pokidali“ na treningu – čudna odluka na dan finala sa Srbijom

Igrali su pet na pet, u „meso“ što se kaže, što i nije baš uobičajeno na dan utakmice, uvežbavali su posebne akcije koje je čak i selektor Gordi Herbert kako bih usmeravao. Na kraju su i probili termin, pošto su ostali 10-15 minuta duže nego što je to bilo planirano. I umesto standardnog pozdrava na centru, selektor Herbert je održao nešto duži govor svojim izabranicima.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter