Izvor: happy
10.09.2023 u 01:31
0

NEDELJA SRPSKOG SPORTA: Košarkaši, odbojkaši, fudbaleri i naravno Novak, sa nama i na portalu HAPPYBSC

Ljubitelji sporta pamtiće nedelju, 10. septembar kao dan srpskog sporta. Od Manile, preko Viljnusa i Barija do Njujorka. Navijači će biti uz ekrane od jutra do mraka. Košarkaši Srbije započinju dan finalom Mundobasketa od 14.40, a sportski program zatvara Novak Đoković u jubilarnom 10. finalu u Njujorku na Ju-Es openu. Sve tekstualn prenose utakmica možete pratiti sa nama uživo na portalu BSCHAPPY

Nedelja je dan kada Srbija može mnogo toga da dobije na sportskom planu, recimo svetskog prvaka u košarci ili postavljanje novog grend slem rekorda u tenisu. Srpska sportska kuhinja već je servirala zlatnu medalju Ivane Vulete sa Svetskog prvenstva i srebro odbojkašica na Evropskom šampionatu.

NOVAK JOJ JE UZOR: Otac Srbin, majka Poljakinja – mlada nada koja je bljesnula na Vimbldonu

Svetsko zlato u košarci očekuje se još od 2002. godine i Indijanapolisa, dok su navijači na Novakove uspehe navikli, s tim što ovoga puta najbolji teniser sveta ima priliku da postane najstariji osvajač Ju-Es opena u Open eri.

Odbojkaši Srbije počinju ispisivanje novih stranica istorije, predvođeni Igorom Kolakovićem, trenerom koji je nacionalnom timu od 2003. do 2014. godine doneo 12 medalja.

Ispred odbojkaša nalazi se neugodan protivnik, selekcija Češke, preko koje put vodi do četvrtfinala Evropskog prvenstva. Fudbaleri Srbije bi pobedom nad Litvanijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo dodatno bili bliži cilju. Plasmanu na dvodecenijski dugo iščekivano prvenstvo Evrope.

Ulozi u svim mečevima su veliki, baš kao i očekivanja navijača Srbije širom sveta koji će zdušno bodriti nacionalne timove u košarci, odbojci i fudbalu, kao i najboljeg svetskog tenisera ikada – Novaka Đokovića.

Finale Svetskog prvenstva u košarci, Srbija u pohodu na šestu titulu

Malo ko je očekivao da će Srbija u ovom sastavu i pod vođstvom Svetislava Pešića stići do poslednje utakmice na Mundobasketu.

Na oduševljenje svih, a pogotovo onih koji su najviše sumnjali, nacionalna selekcija „zemlje košarke“ imaće priliku da sa zlatom maše sa balkona „Starog dvora“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter