Izvor: SD.RS
26.09.2023 u 10:03
0

ODLAŽE SE VEČITI DERBI? Čeka se još zvanična odluka…

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde su veoma blizu toga da ne izađu sutra na teren u sklopu 171. večitog derbija, a sve zavisi od sednice koja će se upravo danas održati u Ljutice Bogdana.

Naime, delegiranje Srđana Jovanovića za glavnog sudiju utakmice nije „leglo“ crveno-belima koji su zatražili promenu arbitra.

Sa Marakane su poručili da ih je odabrani delilac pravde oštetio u nekoliko navrata, a iz FSS-a ne nailaze trenutno na znake koji bi išli ka promeni odluke.

Međutim, ovoga jutra, pojavile su se nove informacije. Meč između Partizana i Crvene zvezde bi mogao da bude odložen i zbog stradalih Srba na Kosovu i Metohiji u oružanim sukobima prethodnih dana.

Kako saznaju mediji, derbi će da bude odložen jer će u Srbiji u sredu da bude proglašen dan žalosti zbog tragičnih događaja na Kosovu i Metohiji.

„MARAKANA“ ĆE BITI PREPUNA: Evo koliko je još ostalo karata za meč protiv Jang Bojsa

Logično bi bilo da bude pomereno kompletno deveto kolo Superlige, a Zajednica Superligaša i FSS bi uskoro trebalo da i zvanično saopšte potvrdu ove odluke.

Takođe, navijači Crvene zvezde su u žalosti i na društvenim mrežama opraštaju se od S.N. (31) koji je poginuo u okršaju kod Banjske na Kosovu i Metohiji!

S.N. je iz Zvečana i bio je veliki navijač Zvezde, a stradao je sa još dvojicom Srba u sukobu sa policijom tzv Kosova.

Možda i to bude uticalo na konačnu odluku svih strana da se derbi odigra u nekom drugom terminu, ali uskoro će se znati konačna odluka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter