Izvor: Kurir
22.02.2024 u 19:09
0

OGLAŠAVANJE IZ PARTIZANA POVODOM SKANDALA SA SEVERINOM: Vazura ključa od besa, uputio fudbaleru jasnu poruku!

Kao grom iz vedra neba fudbalski svet u Srbiji pogodila je informacija da je igrač Partizana, Ksander Severina, napustio klub i otišao u Holandiju zbog dugovanja.

Sada se po ovom pitanju oglasio i generalni direktor crno-belih Miloš Vazura.

Printscreen/Instagram

-Severina je juče bio na treningu i ono što želim da naglasim je da mu se ne duguje nijedna plata. Danas se nije pojavio na treningu, čekamo da vidimo u čemu je problem. Čuli smo se sa njegovim menadžerom i nema osnova za raskid. Nadam se da će sve biti u redu. Jedino što mu se duguje je bonus u iznosu od 25.000 evra, ali ponavljam, to nije osnov za raskid ugovora. Ako se ne pojavi na treningu, biće kažnjen od strane kluba, kao što je bio slučaj sa Dijabateom  rekao je Vazura.

SKANDAL U HUMSKOJ! Severina pobegao iz Partizana, ojadio crno-bele za novac, haos neviđenih razmera!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter