Izvor: Kurir
22.02.2024 u 19:02
2

SKANDAL U HUMSKOJ! Severina pobegao iz Partizana, ojadio crno-bele za novac, haos neviđenih razmera!

Fudbaler Partizana Ksander Severina napustio je klub bez pozdrava jer mu u dogovorenom roku nije isplaćen bonus za potpis ugovora.

Taj bonus je iznosio 25.000 evra, komisija agenta 50.000 evra i, prema nekim navodima, fudbaler je još početkom februara poslao pismo upozorenja, ali je ono po svoj prilici ignorisano, kao i telefonski pozivi Severininog menadžera, saznaju domaći mediji.

To je na kraju dovelo do najgoreg scenarija – igrač je u sredu normalno trenirao, bez naznaka da će bilo šta uraditi, a danas se naprosto nije pojavio na treningu. Kasnije je utvrđeno da je pokupio svoje stvari i vratio se u Holandiju.

Tanjug/AP/Darko Vojinović

Trener Igor Duljaj i ljudi iz kluba pokušali su da stupe u kontakt sa fudbalerom, ali nije odgovarao na pozive. Posle izvesnog vremena javio se menadžer i objasnio potez svog klijenta.

KAKAV OTAC, TAKAV SIN! Naslednik Kristijana Ronalda krenuo stopama legendarnog fudbalera, stručnjaci predviđaju blistavu karijeru!

Navodno, pregovori su u toku i još uvek postoji mogućnost da se Severina vrati u Beograd. Međutim, zabrinjava činjenica da je fudbaler odneo sve stvari iz stana u kom je stanovao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “SKANDAL U HUMSKOJ! Severina pobegao iz Partizana, ojadio crno-bele za novac, haos neviđenih razmera!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter