Izvor: Kurir
22.02.2024 u 19:28
0

ZVEZDI SU NAVIJAČI POTREBNIJI NEGO IKAD! Golman crveno-belih uputio jasnu poruku pred meč sa Čukom!

Čuvar mreže Crvene zvezde Omri Glazer nakon pauze zbog povrede vratio se na teren, na gostovanju protiv Novog Pazara.

Izraelac Omri Glazer ostao je nesavladan na prvom gostovanju crveno-belih u prolećnom delu sezone. Predstojeći izazov izabranike Vladana Milojevića očekuje već u subotu, 24. februara od 16.00 časova, kada će dočekati Čukarički.

Omri Glazer uveren je u sjajnu podršku sa tribina, kao što je to bio slučaj na duelu protiv Voždovca.

OGLAŠAVANJE IZ PARTIZANA POVODOM SKANDALA SA SEVERINOM: Vazura ključa od besa, uputio fudbaleru jasnu poruku!

-Nisam mogao da poželim bolji povratak na teren. Ostvarili smo pobedu na teškom gostovanju, a uz to sam uspeo i da ostanem nesavladan. Zbog povrede sam bio primoran da propustim utakmice na pripremama, kao i prvi meč u prolećnom delu sezone. Međutim, vredno sam radio svaki dan, kako bih što pre bio spreman. Zabeležili smo dve pobede i želimo da nastavimo u istom ritmu, s obzirom na to da je pred nama težak raspored i da nas tek očekuju utakmice sa ekipama iz gornjeg dela tabele. Cilj je isti, kao i na početku sezone, a to je osvajanje duple krune– istakao je Omri Glazer.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter