Izvor: Tanjug
08.10.2023 u 19:09
0

OGLASIO SE OBRADOVIĆ NAKON POBEDE: „Počeli smo agresivnije od prvog minuta“

Prvo da se zahvalim navijačima Partizana i navijačima Krke što su napravili veoma lepu atmosferu u dvorani. Mislim da su mogli da uživaju u lepoj utakmici, rekao je trener košarkaša crno-belih Željko Obradović posle ubedljive pobede u Novom Mestu (96:56).

PARTIZAN IZDOMINIRAO, KRKA PORAŽENA: Željkova kazna pokrenula crno-bele posle poraza u Izraelu

„Očigledno je da smo večeras počeli neuporedivo agresivnije od prvog minuta, igrali veoma dobru odbranu i zahvaljujući dobroj odbrani dolazili do lakih poena u kontranapadu, mada smo u nekim situacijama bili brzopleti. Evidentna je razlika u kvalitetu dva tima i ja mom kolegi samo mogu da čestitam na prvoj utakmici i na ovome što je radio večeras. Mislim da treba da bude ponosan na svoj tim. Čestitke mojim igračima, naravno, na pre svega ozbiljnosti, dobroj utakmici“, istakao je Obradović na konferenciji za medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter