Izvor: TELEGRAF
15.10.2023 u 18:10
0

„ON JE ZA MENE MLAĐI BRAT“: Bivši trener Đokovića otkrio šta mu je govorio pred svaki meč

Novaka očekuju Mastersi u Parizu i Torinu, kao i akcija u Dejvis kupu gde će sa reprezentacijom Srbije nastupiti u Malagi

Bivši trener Novaka ĐokovićaBoris Beker, otkrio je kako je u momentima pred same mečeve razgovarao sa srpskim asom i šta mu je servirao kao motivaciju.

Beker je bio Novakov trener od kraja 2013. do kraja 2016. godine.

Rekao sam mu da je iskrenost najvažnija stvar, da ću mu uvek govoriti kada igra loše ili veoma loše. U suprotnom, nikada neće napredovati. Nakon toga bih mu rekao da ću se potruditi da sa svakog finala izađem sa trofejom – kazao je Beker, a onda ukratko objasnio kakva je saradnja bila u pitanju.

Slagali smo se veoma dobro dve godine, on je za mene mlađi brat – naveo je Nemac.

ZAR NOVAKU NIJE STALO? Bivša broj jedan stala u odbranu Đokovića

Novaka očekuju Mastersi u Parizu i Torinu, kao i akcija u Dejvis kupu gde će sa reprezentacijom Srbije nastupiti u Malagi.

Beker je, takođe, imao reči hvale za Janika Sinera, mladog Italijana kojem je predvideo Grend slem titulu.

– Naravno, tu su igrači poput Novaka i Karlosa Alkaraza koji mogu da vam stanu na put, ali on je mlad i ima odlične šanse da postane jedan od najboljih tenisera u godinama koje dolaze. Budućnost nam donosi mnogo uzbuljdivih momenata i talenata koji će se tek prikazati navijačima – zaključio je Beker.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter