Izvor: Happy BSC Portal/Sportal.blic.rs
23.12.2023 u 20:58
0

FINALNI TURNIR LIGE NACIJE ZA ODBOJKAŠE: Evo sa kim Srbija prvo igra

Svetska odbojkaška federacija (FIVB) najavila je da će se Finalni turnir Lige nacija za odbojkaše održati u poljskom Lođu od 27. do 30. juna naredne godine, prema saopštenju OSS.

Odbojkaši Srbije će mečeve igrati u Brazilu, Kanadi i Sloveniji tokom Interkontinentalnog dela Lige nacija koji traje od 21. maja do 23. juna 2024.

U sklopu prve sedmice LN, od 21. do 26. maja, Srbija će igrati u Rio de Žaneiru, zajedno sa domaćinom Brazilom, Italijom, Iranom, Argentinom, Kubom, Japanom i Nemačkom.

Druga sedmica, zakazana od 4. do 9. juna, donosi mečeve u Otavi, gde će se Srbija takmičiti sa Kanadom, Argentinom, Italijom, SAD, Holandijom, Francuskom i Kubom.

NESTVARNA PARTIJA SARE LOZO: Srpska odbojkašica briljirala u porazu svog tima!

Tokom treće sedmice, od 18. do 23. juna 2024, odbojkaši Srbije će svoje veštine demonstrirati u Ljubljani, a među rivalima iz grupe nalaze se Slovenija, Poljska, Turska, Italija, Kuba, Argentina i Bugarska.

Sve reprezentacije će odigrati po četiri utakmice tokom jedne sedmice, sa ukupno 12 reprezentacija koje će se boriti na Finalnom turniru Lige nacija, uključujući domaćina i sedam najuspešnijih timova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter