Izvor: Arenasport.com
29.06.2023 u 12:50
0

FJURIJA NIKO NE MOŽE DA POBEDI: Holifild tvrdi da Tajson nema dostojnog rivala

Legendarni svetski bokserski šampion u teškoj kategoriji, Ivander Holifild uveren je da ukoliko bi došlo do dugo najavljivane borbe između Tajsona Fjurija i Oleksandra Usika, Ukrajinac ne bi imao šanse da pobedi.

Američki bokser koji je pet puta osvajao titulu najboljeg na svetu, po čemu je apsolutni rekorder veruje da Britanac u ovom trenutku nema ravnog u ringu.

JOŠ JEDNA MEDALJA i olimpijska norma za srpski boks: Abasov obezbedio bronzu na EI u Krakovu

„Pitaju me da li Usik može da pobedi Fjurija. Aplsutno ne! Zaista nemam ideju na koji način Ukrajinac to misli da učini. Fjuri je nepobediv i to je činjenica. Niko ne ume da boksuje protiv njega i ne može da ga ugrozi. Sve je to vrlo jednostavno. Ukoliko te niko nije pobedio, to znači da niko ne ume da pronađe način kako to da učini“, rekao je Holifild.

Borba između Fjurija i Usika još nije zvanično zakazana i još je neizvesno da li će je uopšte i biti, ali ljubitelji boksa veruju da će se ona održati do kraja godine i od nje se očekuje da bude istinski spektakl.

Inače, baš na današnji dan pre 26 godina održana je istorijska borba za titulu svetskog šampiona između Ivandera Holifilda i Majka Tajsona tokom koje je „gvozdeni Majk“ svom rivalu odgrizao uvo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter