Izvor: Informer
24.09.2021 u 10:08
0

HRVATI NEGODUJU: Smeta im što su naši vaterpolisti dobili 70,000 evra!

Hrvatska je na početku Olimpijskih igara lako pobedila Srbiju u vaterpolu, ali se vratila kući pognute glave

Naši vaterpolisti su osvoji zlatnu medalju u Tokiju, dok su Hrvati takmičenje završili u četvrtfinalu, izgubivši utakmicu od selekcije Mađarske. 

PROČITAJTE JOŠ: SUTRA POČINJE „Memorijal velikana“ u Spensu

Selektor Hrvatske Ivica Tucak osvrnuo se na velike razlike u novčanoj naknadi koje su dobijali vaterpolisti iz različitih zemalja. 

Tucak je rekao da nije normalno kad čujete da igrači iz vaše reprezentacije dobiju za zlatnu medalju 25,000 evra od države, dok ostale selekcije dobijaju mnogo više. Podsetimo, Srbija je za olimpijsko zlato nagrađivala sportiste sa basnoslovnih 70,000 evra. 

PROČITAJTE JOŠ: Tuga u Italiji: Umrla pri porođaju carskim rezom, lekari se bore za život deteta

Trener Hrvatske je takođe rekao da novac nije jedina stvar zbog koje se učestvuje na Olimpijskim igrama, ali da odnos države prema sportistima ostavlja trag. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter