Izvor: kurir.rs
10.09.2020 u 14:21
0

ODJEKNULA VEST DA JE PRLAINOVIĆ MINISTAR U VLADI CRNE GORE: Evo šta slavni vaterpolista kaže o novoj funkciji

Jedan od najboljih vaterpolista Srbije u 21. veku Andrija Prlainović predložen je za ministarsku funkciju u novoj Vladi Crne Gore, a povodom ove informacije oglasio se i slavni sportista. 

Njega je mandatar za sastav nove Vlade Zdravko Krivokapić, prema predlogu koalicije URA, preldožio za novog ministra sporta, dok su saopštena i ostala imena za minsitarske funkciju uključujući Dritana Abazovića, preneli su mediji. 

Interesantno je da je Nikola Janović, bivši vaterpolista, bio takođe ministar sporta u Crnoj Gori, dok je u Srbiji na toj funkciji bivši kapiten „delfina“ Vanja Udovičić.

Međutim, nedugo posle informacije da bi Prlainović mogao da bude jedan od ministara u novoj crnogorskoj Vladi, oglasio se i on sam, te poručio.

„Nemam komentar na tu besmislicu“, rekao je Andrija 

OVO MORATE ZNATI

MINISTAR LONČAR SAOPŠTIO DOBRE VESTI: Posle dužeg vremena manje od 400 pacijenata na bolničkom lečenju

PONOVO GORI BEJRUT: Crni dim kulja iz luke (VIDEO)

OVO JE NOVA VLADA CRNE GORE Krivokapić premijer?

ŠOKANTAN RAZLOG: Otkazan let u Kanadi zbog deteta!

Reprezentativac Srbije se nalazi u Marseju za koji je u aprilu potpisao trogodišnji ugovor.

Prlainović je rođen u Dubrovniku, da bi u Herceg Novom počeo da se bavi vaterpolom. Kada se zajednica Srbije i Crne Gore „raspala“ 2006. godine, odlučio je da igra za Srbiju i sa njom osvojio sve moguće medalje uključujući i Olimpijske igre.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter