Izvor: Tanjug
21.12.2022 u 22:40
0

Tur de Frans 2024. godine prvi put kreće iz Italije

Biciklistička trka Tur de Frans svoj start imaće u Italiji 2024. godine, prvi put od kada postoji trka, izjavio je danas direktor trke Kristijan Prudom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prve tri etape trke odvijaće se u Italiji, dok će se trka završiti u Nici.

-Trka je do sada kretala iz svih zemalja koje se graniče sa Francuskom. Čak je šest puta krenula je iz Holandije, koja nema zajedničku granicu sa Francuskom. Ali nikada nije krenula iz Italije. To je nesklad koji će nestati -izjavio je Prudom.

Tur de Frans naredne godine počinje u Bilbau u Španiji 1. jula i završava se u Parizu 23. jula.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter