Izvor: Sportski žurnal, Kurir
28.02.2021 u 08:55
0

UŽAS! NOVI MALER: Zbog ovoga će Ivana Španović propustiti Evropsko prvenstvo!

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović zbog povrede će propustiti Evropsko prvenstvo u dvorani u Torinu, koje je na programu naredne nedelje (5-7. mart), prenosi Sportski žurnal.

NAJVAŽNIJE

„IZA BRAVE“! ULAZAK DIKIĆA U ZABELU IM PROMENIO ŽIVOTE! Ovo je BRUTALNA ISPOVEST srpskih zatvorenika!

ODLUČENO JE: Ministar Siniša Mali otkrio kada počinje prijava za pomoć od 60 evra

Episkop Teodosije upućen na bolničko lečenje zbog korone

Dodik sa patrijarhom Porfirijem sutra u Manastiru Jasenovac

TO MINISTRE! Prodaje „audi A6“ da pomogne studentima, a u Vladu stiže biciklom!

Ivana je pauzirala 16 meseci zbog povrede. Vratila se u januaru i odmah je uspela da stigne do podijuma u Diseldorfu. Njen fokus je konstantno bio na Evropskom prvenstvu. Bila je odlična na Balkanskom šampionatu, slavila je na beogradskom mitingu, ali nažalost moraće da propusti Torino.

Nadamo se da povreda nije ozbiljnije prirode i da ćemo uskoro ponovo gledati sjajnu srpsku atletičarku na velikim takmičenjima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter