Izvor: happybsc
21.08.2020 u 13:54
0

VELJKO RAŽNATOVIĆ PONOVO UDARA: Pucaće i u ringu!

Veljko Ražnatović nastavlja put ka evrotituli.

– Preduga pauza za svakog profesionalca! Ali, šta je tu je, korona je ceo svet paralizovala. Nastavljam put ka evropskoj tituli – poručuje srpski kruzeraš.

Veljko Ražnatović (23), najperspektivniji srpski bokser, trebalo je ove godine da ima tri meča – Budva (27. mart), Zvornik (16. aprila) i na kraju Niš (29. avgusta, na otvorenom). Međutim, sve je zakočila korona! Ipak, pronađeno je jedino moguće rešenje: Ražnatović će boksovati 4. septembra u Beogradu, bez publike, ali uz direktan TV prenos. Biće to prvi planiranih kvalifikacionih mečeva u narednih godinu i po na putu do zacrtanog cilja – meča za evrotitulu!

OVO MORATE ZNATI

DAČIĆ PORUČIO: Neka odnos SNS i SPS ostave Vučiću i meni

PORUKA PREDSEDNIKA IZ BATAJNICE: Vojska Srbije pokazala kolika je sila!

PRVI REZULTATI ISTRAGE PORODIČNE TRAGEDIJE: Muž nije bacio ženu sa detetom u Lazarevcu

ISPOVEST VERE MATOVIĆ: Krvavo stečen novac, dok pevamo očevi nam leže u KAPELAMA!

– Konačno ću ponovo u ring! Titula je već dugo moj cilj. U punoj sam formi, treniram triput dnevno. Pucam od snage, pucaće i u ringu, verujte mi – u svom stilu će Ražnatović.

Ime Veljkovog rivala se još krije, ali je reč o takođe perspektivnom i kvalitetnom borcu, a u tajnosti je i lokacija gde će meč biti održan. Ono što je poznato jeste da će Veljkov meč biti poslednji na toj reviji boksa, da će pre njega u ring kvalitetni domaći i inostrani borci u uvodnim borbama, a da će učesnici, treneri i svi prisutni u hali tog dana biti testirani i ispunjavati sve preporuke Vlade Srbije vezane za borbu sa koronom. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter